O nama

Transparentni, od povjerenja i pouzdani – “Primošten Nekretnine d.o.o.”

Godine 2018. Hrvatska gospodarska komora dodijelila je Nagradu za poduzetništvo „Primošten Nekretnine d.o.o.“ za njihovu transparentnu poslovnu politiku i kulturu u sektoru nekretnina.

S poduzetničkim korijenima u Njemačkoj i sa sjedištem u Primoštenu od 2001. godine, „Primošten Nekretnine d.o.o.“ obiteljska je tvrtka koja se ponosi time što je dio lokalne zajednice. S dokazanim uspjehom, uspješno djelujemo na području prodaje nekretnina diljem hrvatske obale izgrađujući na taj način dugoročne odnose s klijentima, koji nam omogućavaju pružanje personaliziranih, jasnih i razmatranih savjeta o svim vrstama nekretnina. Naši licencirani i fleksibilni agenti za nekretnine govore tečno njemački, engleski i hrvatski kako bi vam pružili točne informacije i savjete vezane za kupnju i prodaju nekretnina.

Primošten Nekretnine d.o.o.: Vaš investicijski partner za nekretnine u Hrvatskoj
Razmotrite „Primošten Nekretnine d.o.o.“ kao svog investicijskog partnera kada je u pitanju prodaja nekretnina u Dalmaciji. Sa sjedištem u Primoštenu od 2001. godine s poznatim podrijetlom, posvećeni smo pružanju profesionalnog dugogodišnjeg iskustva s nekretninama svim našim klijentima. Kao tvrtka imamo svoj etički standard kojeg se držimo bez greške – transparentnost, korektnost i pouzdanost gdje izrazito cijenimo povjerenje koje su nam ukazali naši klijenti.
S našim partnerima gradimo dugoročne plodne odnose, jer vjerujemo u osobni pristup prilikom interakcije s klijentima te nam to daje detaljno razumijevanje kako klijenta možemo povezati s njegovom savršenom nekretninom.

Našim klijentima nudimo sljedeće usluge:

  • Savjetovanje: točne i ažurirane informacije o tržištu na kojima će se temeljiti vaše odluke
  • Savjeti u svim pitanjima vezanim za kupnju i prodaju nekretnina
  • Pružanje usluga, od odabira nekretnine do usluga nakon prodaje nekretnine
  • Upravljanje nekretninama u odsutnosti vlasnika (sigurnost, njega, zakup, održavanje)
  • Pregled svih relevantnih dokumenata i ugovora
  • Obilazak nekretnina
  • Iskusan tim za rezervaciju koji će se baviti upitima i zahtjevima
  • Pravne i savjetodavne usluge koje pružaju naši kompetentni pravnici

Kupujte ili prodajte svoju nekretninu
Pronađite nekretninu za kupnju ili prodaju u Dalmaciji pomoću portala naše velike baze podataka s raznolikom ponudom nekretnina. Bilo da tražite najbolju kuću na obali s prekrasnim panoramskim pogledom ili želite prodati svoju nekretninu; stambeni ili poslovni prostor, “Primošten Nekretnine d.o.o”. kao mreža specijaliziranih agenata za nekretnine pruža vam usluge visoke razine i kvalitete. Svi stručnjaci tvrtke “Primošten Nekretnine d.o.o.“ priznati su, licencirani i registrirani agenti za promet nekretninama te vam mogu pružiti daljnju sigurnost da je poslovanje s nama doista sigurno i bez rizika.

Želite prodati svoju nekretninu? U sigurnim ste rukama. Imamo puno iskustva u prodaji nekretnina, od prodaje građevinskih zemljišta do vrhunski dizajniranih vila, kao i sa uspješnom suradnjom s europskim ulagačima i partnerima.
Naš marketing u Primoštenu izdvaja nas iz mnoštva, te sa našim dugogodišnjim iskustvom postižemo odlične rezultate na tržištu nekretnina.

Prodaja nekretnine započinje točnom procjenom imovine. Vjerujemo u realnu procjenu cijene domova koje prodajemo kako bismo bili sigurni da će vaša imovina doći do svog potencijalnog kupca. Vješto vodimo sve pregovore kako bismo osigurali da naši klijenti postignu najbolju moguću cijenu u najbržem mogućem roku. Ako želite staviti svoje vlasništvo na tržište, rezervirajte procjenu kod jednog od naših stručnjaka u vrijeme i datum koji će vam odgovarati. U vašoj personaliziranoj procjeni naš će agent za nekretnine podijeliti svoja mišljenja o najboljoj strategiji prodaje i usporediti cijene na lokalnom tržištu nekretnina.
Ili ste možda zainteresirani za kupnju nekretnine za osobnu upotrebu ili za ostvarivanje prihoda? Možda želite posjedovati nekretninu u lijepoj Dalmaciji s pogledom na more? Imanje s panoramskim pogledom, blagim povjetarcem i predivnim plažama? Ne tražite dalje, jer je Dalmacija jedno od najpopularnijih mjesta među onima koji žele kupiti nekretnine u inozemstvu. Ulaganje u stan, kuću, uređenu kuću za odmor ili vilu može vam osigurati povrat ulaganja s niskim rizikom i pružiti vam prekrasan odmor. U Primoštenu nudimo široku ponudu nekretnina na prodaju s prekrasnim pogledom na more na obali Jadrana od Vodica do Splita. Od malih apartmana s pristupačnim cijenama do luksuznih vila za odmor na vrhunskim lokacijama,, naš portfolio odgovarat će vašim zahtjevima.

Ako ste zainteresirani za nekretninu na prodaju i želite više informacija, jednostavno nas kontaktirajte putem web stranice, a mi ćemo biti spremni dati vam profesionalne savjete o cijenama nekretnina i detaljnije informacije o odabranom području. Naš stručni tim pomoći će vam u vođenju kroz postupak, čineći ga što jednostavnijim, od dogovaranja sastanka, pružanja detaljnih informacija na upit o nekretnini do osiguravanja obilaska nekretnine.